Álláslehetőség Careers

Zoltek Companies, Inc. világvezető a kereskedelmi szénszál gyártásában. A Zoltek Companies, Inc. a japán Toray Group tagja, amely több mint 50 000 embert foglalkoztat világszerte. A magyarországi Zoltek Zrt. vállalatcsoportunk európai termelő üzeme, mely több mint 70 éve működik Budapest közelében, Nyergesújfalun és mintegy 1300 főt foglalkoztat.

Vállalatunk lelkes, kreatív, és kitartó munkavállalókat keres, akiknek dinamikus, nemzetközi, csapatmunka-orientált munkakörnyezetet és karrierlehetőséget ajánlunk egy innovatív, iparágát vezető cégben.

Akiket keresünk:

Milyen háttérrel:

  • Minden munkakörben a társalgási szintű angol nyelvtudás elvárás

Várjuk továbbá azoknak a még nem végzett műszaki hallgatóknak a jelentkezését is,akik tanulmányaik mellett szakmai gyakorlatra szeretnének szert tenni.

Ha társaságunk felkeltette az érdeklődését, angol és/vagy magyar nyelvű fényképes szakmai önéletrajzát és motivációs levelét, kérjük, küldje el a [email protected] email címre.

Ha Önt gépkezelői, vagy más fizikai munkakör érdekli, kérjük, keresse fel a lenti címen Társaságunk irodaházának recepcióját, ahol egy jelentkezési lap kitöltése és leadása után regisztráljuk érdeklődését, vagy jelentkezzen toborzónapjainkra önéletrajza megküldésével e-mailen keresztül a [email protected].

Ha álláslehetőséget tudunk ajánlani, akkor ezt jelezzük Ön felé.

Köszönjük!

K+F Projekt

Human Resources – Adminisztåciós Igazgatósåg
ZOLTEK Zrt.
2537 Nyergesújfalu
Varga József tér 1.
Tel.: 06-33-536-000
[email protected]